Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 29 gevonden artikelen
 
 
  New studies on basil (Ocimum bacilicum L.) seed gum: Part III – Steady and dynamic shear rheology
 
 
Titel: New studies on basil (Ocimum bacilicum L.) seed gum: Part III – Steady and dynamic shear rheology
Auteur: Naji-Tabasi, Sara
Razavi, Seyed Mohammad Ali
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 67 (2017) nr. C pagina's 243-250
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland