Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Bacterial nanocellulose as a potential additive for wheat bread
 
 
Titel: Bacterial nanocellulose as a potential additive for wheat bread
Auteur: Corral, Mariela L.
Cerrutti, Patricia
Vázquez, Analía
Califano, Alicia
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 67 (2017) nr. C pagina's 189-196
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 29 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland