Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Biochemical and physico-chemical changes of skim milk during acidification with glucono-δ-lactone and hydrogen chloride
 
 
Titel: Biochemical and physico-chemical changes of skim milk during acidification with glucono-δ-lactone and hydrogen chloride
Auteur: Liu, Dasong
Yu, Yun
Zhang, Jie
Liu, Xiaoming
Wang, Miao
Hemar, Yacine
Regenstein, Joe M.
Zhou, Peng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 66 (2017) nr. C pagina's 99-109
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland