Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and emulsifying properties of octenyl succinate anhydride modified Acacia seyal gum (gum arabic)
 
 
Titel: Characterization and emulsifying properties of octenyl succinate anhydride modified Acacia seyal gum (gum arabic)
Auteur: Shi, Yan
Li, Cui
Zhang, Lu
Huang, Tao
Ma, Da
Tu, Zong-cai
Wang, Hui
Xie, Huan
Zhang, Nan-hai
Ouyang, Bai-ling
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 65 (2017) nr. C pagina's 10-16
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland