Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Improved stabilization of nanoemulsions by partial replacement of sodium caseinate with pea protein isolate
 
 
Titel: Improved stabilization of nanoemulsions by partial replacement of sodium caseinate with pea protein isolate
Auteur: Yerramilli, Manispuritha
Longmore, Natalie
Ghosh, Supratim
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 64 (2017) nr. C pagina's 99-111
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland