Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Lamellar structure change of waxy corn starch during gelatinization by time-resolved synchrotron SAXS
 
 
Titel: Lamellar structure change of waxy corn starch during gelatinization by time-resolved synchrotron SAXS
Auteur: Kuang, Qirong
Xu, Jinchuan
Liang, Yongri
Xie, Fengwei
Tian, Feng
Zhou, Sumei
Liu, Xingxun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 62 (2017) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland