Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Protein network formation during pound cake making: The role of egg white proteins and wheat flour gliadins
 
 
Titel: Protein network formation during pound cake making: The role of egg white proteins and wheat flour gliadins
Auteur: Deleu, Lomme J.
Wilderjans, Edith
Van Haesendonck, Ingrid
Brijs, Kristof
Delcour, Jan A.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 61 (2016) nr. C pagina's 409-414
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland