Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Modification of interactions between selected volatile flavour compounds and salt-extracted pea protein isolates using chemical and enzymatic approaches
 
 
Titel: Modification of interactions between selected volatile flavour compounds and salt-extracted pea protein isolates using chemical and enzymatic approaches
Auteur: Wang, Kun
Arntfield, Susan D.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 61 (2016) nr. C pagina's 567-577
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland