Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of cation-facilitated pectin-gel properties: Cryo-SEM visualisation and rheological properties
 
 
Titel: Evaluation of cation-facilitated pectin-gel properties: Cryo-SEM visualisation and rheological properties
Auteur: Kyomugasho, Clare
Christiaens, Stefanie
Van de Walle, Davy
Van Loey, Ann M.
Dewettinck, Koen
Hendrickx, Marc E.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 61 (2016) nr. C pagina's 172-182
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland