Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulation properties, release behavior and physicochemical characteristics of water-in-oil-in-water (W/O/W) emulsion stabilized with pectin–pea protein isolate conjugate and Tween 80
 
 
Titel: Encapsulation properties, release behavior and physicochemical characteristics of water-in-oil-in-water (W/O/W) emulsion stabilized with pectin–pea protein isolate conjugate and Tween 80
Auteur: Tamnak, Sahar
Mirhosseini, Hamed
Tan, Chin Ping
Tabatabaee Amid, Bahareh
Kazemi, Milad
Hedayatnia, Simin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 61 (2016) nr. C pagina's 599-608
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland