Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Molecular structure and physicochemical properties of starch isolated from hydrothermally treated brown rice flour
 
 
Titel: Molecular structure and physicochemical properties of starch isolated from hydrothermally treated brown rice flour
Auteur: Bian, Linlin
Chung, Hyun-Jung
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 60 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland