Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Effects of saccharides on stabilities of rice starch gels. 2. Oligosaccharides
 
 
Titel: Effects of saccharides on stabilities of rice starch gels. 2. Oligosaccharides
Auteur: Katsuta, Keiko
Nishimura, Akio
Miura, Makoto
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 6 (1992) nr. 4 pagina's 10 p.
Jaar: 1992
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland