Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 8 gevonden artikelen
 
 
  The effect of glucono-δ-lactone on the gelation time of soybean 11S protein: concentration dependence
 
 
Titel: The effect of glucono-δ-lactone on the gelation time of soybean 11S protein: concentration dependence
Auteur: Kohyama, Kaoru
Nishinari, Katsuyoshi
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 6 (1992) nr. 3 pagina's 12 p.
Jaar: 1992
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland