Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Comparative studies of konjac flours extracted from Amorphophallus guripingensis and Amorphophallus rivirei: Based on chemical analysis and rheology
 
 
Titel: Comparative studies of konjac flours extracted from Amorphophallus guripingensis and Amorphophallus rivirei: Based on chemical analysis and rheology
Auteur: Huang, Qing
Jin, Weiping
Ye, Shuxin
Hu, Ying
Wang, Yuntao
Xu, Wei
Li, Jing
Li, Bin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 57 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland