Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Vegetable nanocellulose in food science: A review
 
 
Titel: Vegetable nanocellulose in food science: A review
Auteur: Gómez H., C.
Serpa, A.
Velásquez-Cock, J.
Gañán, P.
Castro, C.
Vélez, L.
Zuluaga, R.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 57 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland