Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Effects of amidation and/or methylesterification of pectin on aroma release at different calcium concentration
 
 
Titel: Effects of amidation and/or methylesterification of pectin on aroma release at different calcium concentration
Auteur: Kim, Min Jung
Ju, Hyun Kyoung
Kim, Yang
Yoo, Sang-Ho
Kim, Young-Suk
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 52 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland