Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Controlled formation and stabilization of nanosized colloidal suspensions by combination of soy protein and biosurfactant stevioside as stabilizers
 
 
Titel: Controlled formation and stabilization of nanosized colloidal suspensions by combination of soy protein and biosurfactant stevioside as stabilizers
Auteur: Wan, Zhi-Li
Wang, Li-Ying
Yang, Xiao-Quan
Wang, Jin-Mei
Wang, Li-Juan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 52 (2016) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland