Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Salt taste perception in hydrocolloid systems is affected by sodium ion release and mechanosensory–gustatory cross-modal interactions
 
 
Titel: Salt taste perception in hydrocolloid systems is affected by sodium ion release and mechanosensory–gustatory cross-modal interactions
Auteur: Scherf, Katharina Anne
Pflaum, Tabea
Koehler, Peter
Hofmann, Thomas
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 51 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland