Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Interaction of selected volatile flavour compounds and salt-extracted pea proteins: Effect on protein structure and thermal-induced gelation properties
 
 
Titel: Interaction of selected volatile flavour compounds and salt-extracted pea proteins: Effect on protein structure and thermal-induced gelation properties
Auteur: Wang, Kun
Arntfield, Susan D.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 51 (2015) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland