Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of the effect of soy protein isolate concentration on emulsion stability in the absence or presence of monoglyceride
 
 
Titel: Comparison of the effect of soy protein isolate concentration on emulsion stability in the absence or presence of monoglyceride
Auteur: Hwang, J.K.
Kim, Y.S.
Pyun, Y.R.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 5 (1991) nr. 3 pagina's 5 p.
Jaar: 1991
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland