Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 39 gevonden artikelen
 
 
  A soy protein-polysaccharides Maillard reaction product enhanced the physical stability of oil-in-water emulsions containing citral
 
 
Titel: A soy protein-polysaccharides Maillard reaction product enhanced the physical stability of oil-in-water emulsions containing citral
Auteur: Yang, Yuexi
Cui, Steve W.
Gong, Jianhua
Guo, Qian
Wang, Qi
Hua, Yufei
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 48 (2015) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland