Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Water holding of soy protein gels is set by coarseness, modulated by calcium binding, rather than gel stiffness
 
 
Titel: Water holding of soy protein gels is set by coarseness, modulated by calcium binding, rather than gel stiffness
Auteur: Urbonaite, V.
de Jongh, H.H.J.
van der Linden, E.
Pouvreau, L.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 46 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland