Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Liquid crystal formation and rheological study in aqueous blends of xanthan/acacia gum
 
 
Titel: Liquid crystal formation and rheological study in aqueous blends of xanthan/acacia gum
Auteur: Rwei, Syang-Peng
Nguyen, Tuan-Anh
Chien-Jung Lee, Jenny
Chiang, Whe-Yi
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 46 (2015) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland