Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 90 van 98 gevonden artikelen
 
 
  The effect of lactoferrin on physical changes in phospholipid stabilised emulsions during neonatal in vitro gastric digestion: Does synergism of pepsin and lipase promote lipolysis in protein-stabilised emulsions?
 
 
Titel: The effect of lactoferrin on physical changes in phospholipid stabilised emulsions during neonatal in vitro gastric digestion: Does synergism of pepsin and lipase promote lipolysis in protein-stabilised emulsions?
Auteur: Lueamsaisuk, C.
Lentle, R.G.
MacGibbon, A.K.H.
Matia-Merino, L.
Golding, M.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 43 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 90 van 98 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland