Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 98 gevonden artikelen
 
 
  Taste enhancement in food gels: Effect of fracture properties on oral breakdown, bolus formation and sweetness intensity
 
 
Titel: Taste enhancement in food gels: Effect of fracture properties on oral breakdown, bolus formation and sweetness intensity
Auteur: Mosca, Ana Carolina
van de Velde, Fred
Bult, Johannes H.F.
van Boekel, Martinus A.J.S.
Stieger, Markus
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 43 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 98 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland