Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 98 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the presence of montmorillonite on the solubility of whey protein isolate films in food model systems with different compositions and pH
 
 
Titel: Effect of the presence of montmorillonite on the solubility of whey protein isolate films in food model systems with different compositions and pH
Auteur: Wakai, Muneto
Almenar, Eva
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 43 (2015) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 98 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland