Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 98 gevonden artikelen
 
 
  Effect of addition of gelatin on the rheological and microstructural properties of acid milk protein gels
 
 
Titel: Effect of addition of gelatin on the rheological and microstructural properties of acid milk protein gels
Auteur: Pang, Zhihua
Deeth, Hilton
Sharma, Ranjan
Bansal, Nidhi
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 43 (2015) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 98 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland