Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Effect of calcium chloride on the structure and in vitro hydrolysis of heat induced whey protein and wheat starch composite gels
 
 
Titel: Effect of calcium chloride on the structure and in vitro hydrolysis of heat induced whey protein and wheat starch composite gels
Auteur: Yang, Natasha
Luan, Jie
Ashton, John
Gorczyca, Elisabeth
Kasapis, Stefan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 42 (2014) nr. P2 pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland