Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Studies on the viability of Saccharomyces boulardii within microcapsules in relation to the thermomechanical properties of whey protein
 
 
Titel: Studies on the viability of Saccharomyces boulardii within microcapsules in relation to the thermomechanical properties of whey protein
Auteur: Duongthingoc, Diep
George, Paul
Gorczyca, Elizabeth
Kasapis, Stefan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 42 (2014) nr. P2 pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring