Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of hydrocolloid characteristics added to angel food cake by modifying the thermal and physical properties of frozen batter
 
 
Titel: Improvement of hydrocolloid characteristics added to angel food cake by modifying the thermal and physical properties of frozen batter
Auteur: Jia, Chunli
Huang, Weining
Ji, Lin
Zhang, Luan
Li, Ning
Li, Yanyan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 41 (2014) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland