Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Interaction of thaumatin with carrageenans. I. Effects of pH, temperature and competing cations
 
 
Titel: Interaction of thaumatin with carrageenans. I. Effects of pH, temperature and competing cations
Auteur: Ohashi, Shiro
Ura, Fumiko
Ochi, Takashi
Iida, Hiroki
Ukai, Shigeo
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 4 (1990) nr. 2 pagina's 15 p.
Jaar: 1990
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland