Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Microencapsulation of Lactobacillus acidophilus CGMCC1.2686 via emulsification/internal gelation of alginate using Ca-EDTA and CaCO3 as calcium sources
 
 
Titel: Microencapsulation of Lactobacillus acidophilus CGMCC1.2686 via emulsification/internal gelation of alginate using Ca-EDTA and CaCO3 as calcium sources
Auteur: Cai, Sha
Zhao, Meng
Fang, Yapeng
Nishinari, Katsuyoshi
Phillips, Glyn O.
Jiang, Fatang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 39 (2014) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland