Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Acid-induced gelation properties of heated whey protein−pectin soluble complex (Part II): Effect of charge density of pectin
 
 
Titel: Acid-induced gelation properties of heated whey protein−pectin soluble complex (Part II): Effect of charge density of pectin
Auteur: Zhang, Sha
Vardhanabhuti, Bongkosh
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 39 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 40 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland