Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of eating difficulty by sensory evaluation of hydrocolloid gels
 
 
Titel: Characterization of eating difficulty by sensory evaluation of hydrocolloid gels
Auteur: Hayakawa, Fumiyo
Kazami, Yukari
Ishihara, Sayaka
Nakao, Satomi
Nakauma, Makoto
Funami, Takahiro
Nishinari, Katsuyoshi
Kohyama, Kaoru
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 38 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland