Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Rheological properties of whey protein and dextran conjugates at different reaction times
 
 
Titel: Rheological properties of whey protein and dextran conjugates at different reaction times
Auteur: Spotti, María Julia
Martinez, María Julia
Pilosof, Ana M.R.
Candioti, Mario
Rubiolo, Amelia C.
Carrara, Carlos R.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 38 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland