Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of emulsifying ability of almond gum in comparison with gum arabic using response surface methodology
 
 
Titel: Assessment of emulsifying ability of almond gum in comparison with gum arabic using response surface methodology
Auteur: Mahfoudhi, Nesrine
Sessa, Mariarenata
Chouaibi, Moncef
Ferrari, Giovanna
Donsì, Francesco
Hamdi, Salem
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 37 (2014) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland