Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Incorporation of Lactobacillus delbrueckii subsp lactis (CIDCA 133) in cold-set gels made from high pressure-treated soybean proteins
 
 
Titel: Incorporation of Lactobacillus delbrueckii subsp lactis (CIDCA 133) in cold-set gels made from high pressure-treated soybean proteins
Auteur: Hugo, Ayelén A.
Pérez, Pablo F.
Añón, María Cristina
Speroni, Francisco
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 37 (2014) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland