Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Triglyceride–water emulsions stabilised by starch-based nanoparticles
 
 
Titel: Triglyceride–water emulsions stabilised by starch-based nanoparticles
Auteur: Tan, Ying
Xu, Kun
Niu, Cheng
Liu, Chang
Li, Yangling
Wang, Pixin
Binks, Bernard P.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 36 (2014) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland