Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Acid-induced gelation properties of heated whey protein–pectin soluble complex (Part I): Effect of initial pH
 
 
Titel: Acid-induced gelation properties of heated whey protein–pectin soluble complex (Part I): Effect of initial pH
Auteur: Zhang, Sha
Hsieh, Fu-Hung
Vardhanabhuti, Bongkosh
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 36 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 51 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland