Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Self-structuring foods based on acid-sensitive low and high acyl mixed gellan systems to impact on satiety
 
 
Titel: Self-structuring foods based on acid-sensitive low and high acyl mixed gellan systems to impact on satiety
Auteur: Bradbeer, Jennifer F.
Hancocks, Robin
Spyropoulos, Fotios
Norton, Ian T.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 35 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland