Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 90 gevonden artikelen
 
 
  A one-step procedure for elevating the quality of konjac flour: Azeotropy-assisted acidic ethanol
 
 
Titel: A one-step procedure for elevating the quality of konjac flour: Azeotropy-assisted acidic ethanol
Auteur: Xu, Wei
Wang, Yuntao
Jin, Weiping
Wang, Sujuan
Zhou, Bin
Li, Jing
Li, Bin
Wang, Ling
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 35 (2014) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland