Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Development of gelled emulsions with improved oxidative and pH stability
 
 
Titel: Development of gelled emulsions with improved oxidative and pH stability
Auteur: Sato, A.C.K.
Moraes, K.E.F.P.
Cunha, R.L.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 34 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland