Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different drying methods on chemical and molecular structure of heteropolysaccharide–protein gum from durian seed
 
 
Titel: Effect of different drying methods on chemical and molecular structure of heteropolysaccharide–protein gum from durian seed
Auteur: Mirhosseini, Hamed
Amid, Bahareh Tabatabaee
Cheong, Kok Whye
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 31 (2013) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland