Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the surface protein of the fat globules during ultra-high pressure homogenisation and conventional treatments of milk
 
 
Titel: Changes in the surface protein of the fat globules during ultra-high pressure homogenisation and conventional treatments of milk
Auteur: Zamora, A.
Ferragut, V.
Guamis, B.
Trujillo, A.J.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 29 (2012) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland