Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Interrelations among physical characteristics, sensory perception and oral processing of protein-based soft-solid structures
 
 
Titel: Interrelations among physical characteristics, sensory perception and oral processing of protein-based soft-solid structures
Auteur: Çakır, Esra
Vinyard, Christopher J.
Essick, Gregory
Daubert, Christopher R.
Drake, MaryAnne
Foegeding, E. Allen
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 29 (2012) nr. 1 pagina's 12 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland