Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Influence of modified starches on properties of gluten-free dough and bread. Part II: Quality and staling of gluten-free bread
 
 
Titel: Influence of modified starches on properties of gluten-free dough and bread. Part II: Quality and staling of gluten-free bread
Auteur: Ziobro, Rafał
Korus, Jarosław
Witczak, Mariusz
Juszczak, Lesław
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 29 (2012) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland