Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Impact of whey protein – Beet pectin conjugation on the physicochemical stability of β-carotene emulsions
 
 
Titel: Impact of whey protein – Beet pectin conjugation on the physicochemical stability of β-carotene emulsions
Auteur: Xu, Duoxia
Wang, Xiaoya
Jiang, Junping
Yuan, Fang
Gao, Yanxiang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 28 (2012) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland