Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Production, characterization and isolation of neutral and pectic oligosaccharides with low molecular weights from olive by-products thermally treated
 
 
Titel: Production, characterization and isolation of neutral and pectic oligosaccharides with low molecular weights from olive by-products thermally treated
Auteur: Lama-Muñoz, Antonio
Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo
Rubio-Senent, Fátima
Fernández-Bolaños, Juan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 28 (2012) nr. 1 pagina's 13 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland