Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Stability and release properties of double emulsions for food applications
 
 
Titel: Stability and release properties of double emulsions for food applications
Auteur: Sapei, Lanny
Naqvi, Muhammad Ali
Rousseau, Dérick
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 27 (2012) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland