Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Inhomogeneous distribution of fat enhances the perception of fat-related sensory attributes in gelled foods
 
 
Titel: Inhomogeneous distribution of fat enhances the perception of fat-related sensory attributes in gelled foods
Auteur: Mosca, Ana Carolina
Rocha, João Almeida
Sala, Guido
van de Velde, Fred
Stieger, Markus
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 27 (2012) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland